Weer een Breijer Skate Event

27 maart 2014

Op 12 april wordt weer een Breijer Skate Event georganiseerd. Voor het tiende jaar op rij is Breijer zowel hoofdsponsor als naamgever van dit skeelerevent. Het evenement bestaat uit een toertocht van 10 tot 40 km voor alle recreatieve skaters, skeeleraars en steppers. Op 13 september volgt het tweede Breijer Skate Event van dit jaar.

De skatetoertocht over 10 tot 40 km zal weer worden gehouden over het bewegwijzerde parcours in en rond de bossen en woonkernen van Almere. Evenals voorgaande jaren voert de route door het Almeerderhout, het Waterlandse Bos, het Kromslootpark, Pampushout, Noorderplassen en het Fanny Blankers Koen Park, waar de nieuwe schaats- en skeelerbaan van ASV ligt.

Op 12 april start eveneens de KPN Baancompetitie voor de jeugd en volwassenen. Uiteraard hoopt iedereen dat Michel en Ronald Mulder aan de start van de landelijke wedstrijd zullen verschijnen. Reden genoeg dus om naar de inline-skate en natuurijsbaan ASV aan de Competitieweg 5 te Almere te gaan. Meer informatie? Ga naar de website van 'Schaatsen.nl' voor meer info over starttijden en wijze van inschrijven.