Vaste "hak-dag" bij renovatie woonzorgcentrum

9 juni 2015

Drie afdelingen van het woonzorgcentrum Thebe | Elisabeth te Goirle worden grondig gerenoveerd. Bij deze renovatie worden de oude, gedateerde afdelingen aangepast aan de huidige maatstaven van bewoning voor ouderen. Breijer Contractonderhoud te Schijndel neemt alle wijzigingen aan de werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening.

In goed overleg met de bouwkundige aannemer en de elektra installateur is een strakke planning gemaakt voor wat betreft de uitvoering van de werkzaamheden. Het beperken van het (geluids)overlast voor de bewoners heeft daarbij altijd hoog op de agenda gestaan. Te meer daar de afdelingen bouwkundig aan elkaar vastzitten.

Vaste "hak-dag"
Door het inplannen van een vaste "hak-dag" weten alle partijen wanneer de meest luidruchtige werkzaamheden plaats gaan vinden. Op deze dag gaan de bewoners ook zo veel mogelijk naar buiten om leuke dingen te doen, zoals een bezoek aan de dierentuin of attractiepark of gewoon om lekker te wandelen in de buurt. Onder andere door deze maatregel is de perceptie van overlast bij de bewoners drastisch omlaag gegaan.