Trigion Beveiligingstechniek ontvangt multi-site certificaat BMI

29 mei 2015

Op dinsdag 19 mei is Trigion Beveiligingstechniek (TBT) volledig gecertificeerd conform de nieuwe regeling BMI 2011 (brandmeldinstallaties). Het bedrijfsonderdeel is de uitdaging aangegaan voor een multi-site erkenning en voldoet aan de gestelde criteria voor alle vijf vestigingen verspreid over het land.

Het certificeren van brandmeldinstallaties heeft als doel om via onafhankelijk en deskundig toezicht het vertrouwen van de afnemers in de kwaliteit van brandmeldinstallaties te ondersteunen. Het certificaat biedt opdrachtgevers zekerheid over de kwaliteit van levering door het branddetectie-, installatie- en onderhoudsbedrijf. Met de certificaten voldoet TBT aantoonbaar aan de eisen, ze vervangen de oude BMI 2002 regeling. Ook beschikt TBT over een erkenning voor het opstellen van de uitgangspunten van een brandmeldinstallatie (PVE) conform de BRL-K21027 (Erkend Basisontwerp Opsteller).

Ook in de toekomst blijft Trigion Brand en Beveiligingstechniek zich onderscheiden als dé betrouwbare partner op het gebied van (brand)veiligheid.