Special Olympics Team NL is er klaar voor

8 mei 2015

Vanaf 25 juli tot en met 2 augustus vinden in Los Angeles (USA) de Special Olympics World Games 2015 plaats. Onder de naam 'Special Olympics Team NL' vaardigt Nederland in totaal 65 verstandelijk beperkte sporters, 22 coaches en 7 stafleden af. In december 2014 ontvingen de deelnemers tijdens het kennismakingsweekend een videoboodschap van Minister Edith Schippers.

Hoe je ook presteert, je doet mee en daarmee zijn jullie een inspiratie voor anderen, want jullie laten zien hoe leuk sporten is en hoe goed dat is voor je zelfvertrouwen en dat vind ik geweldig! Heel veel succes met de voorbereidingen en veel plezier met elkaar. Zet ‘m op!

ASV-Almere

Samen met de Almeerse Schaats- en skeelervereniging zijn vier inline-skaters in volle voorbereiding op hun World Games. Om verder publiciteit te genereren dienen de sporters een eigen bijdrage via sponsoring bij elkaar te brengen. Samen met andere bedrijven heeft Breijer Bouw en Installatie op deze manier een steentje bijgedragen aan de uitzending van de sporters.

Special Olympics Team NL 2015 | Foto: Rachelle Photography

Meer informatie?
Lees het volledige bericht 'Special Olympics Team NL klaar voor de strijd' op de website van ASV-Almere of kijk op de website van Special Olympics Nederland meer over de 'World Games 2015'.