'Sociaal ambassadeur' in Leidschendam-Voorburg

8 mei 2015

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wil de gemeente Leidschendam-Voorburg lokale ondernemers, bedrijven en organisaties inspireren. De samenwerking tussen bedrijven, instellingen, onderwijs en gemeente is daarbij van groot belang.

Een middel dat de gemeente inzet is de MVO-Menukaart. De Menukaart is ingedeeld volgens het principe 'People, Planet, Profit'. Daarnaast is er een categorie 'Goede doelen' en een categorie 'Lokaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen'.

Sociaal ambassadeur

Lokale bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen 'sociaal ambassadeur' worden in Leidschendam-Voorburg. Als sociaal ambassadeur breng je verschillende voorbeelden uit de Menukaart in de praktijk. Daarnaast inspireer je andere bedrijven en organisaties in de gemeente om hetzelfde te doen en werk je samen met het Werkgeversservicepunt (WGSP).

In de ogen van de gemeente heeft Breijer voldaan aan de criteria voor MVO. Als erkenning heeft Bart Heggelman namens Breijer het MVO-certificaat mogen ontvangen uit handen van de wethouder Nadine Stemerdink.


Meer informatie?
Lees het volledige bericht 'Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen' als ook de menukaart op de website van de gemeente Leidschendam-Voorburg.