Vion Boxtel

In opdracht van Vion renoveerde Breijer Projecten (vestiging Schijndel) het hoofdkantoor aan het Boseind in Boxtel. Het kantoorgebouw was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. Nadat het gebouw volledig gestript werd, is een geheel nieuw inbouwpakket aangebracht.

Dit pakket bestond uit glazen systeemwanden, nieuwe kozijnen en deuren, stuc- en tegelwerk, vervangen sanitaire ruimtes, gietvloeren en nieuwe vloerbedekking, nieuw systeemplafond en nieuwe zonwering binnen. Daarnaast is nagenoeg de hele elektrische installatie vervangen, is nieuwe luchtbehandeling aangebracht en is het pand voorzien van een nieuwe brand- en ontruimingsinstallatie.

Een mooie integrale opdracht, waarbij wij onze opdrachtgever van ontwerp tot en met service hebben ontzorgd. Het kantoor is in maart 2016 opgeleverd.

Opdrachtgever:Vion
Projectlocatie:Boseind
Plaats:Boxtel
Omvang:Circa 3.000 m2
Aanneemsom:€ 1.590.000,- exclusief B.T.W.
Discipline:Integraal (bouw & installaties)

Sfeerimpressie