Spinozaweg Rotterdam

Breijer Projecten heeft in opdracht van het Albeda College de school aan de Spinozaweg volledig vernieuwd. Dit gebeurde in de zomervakantie, dus er waren slechts zes weken beschikbaar als bouwtijd. Door een gedegen voorbereiding en strakke planning kon deze ambitie worden gehaald. En ook gelukt dankzij een goede samenwerking tussen de vastgoedafdeling van het Albeda College en het bouwteam Breijer Projecten en Bureau voor Stedenbouw en Architectuur Wim de Bruijn B.V.

De werkzaamheden bestonden uit het gedeeltelijk vernieuwen en volledig isoleren van de gevels, waarbij de kozijnen vervangen zijn door aluminium kozijnen. Daarnaast het aanbrengen van een nieuwe decentrale luchtbehandeling, koeling, het aanbrengen van duurzame verlichting en het vervangen van de plafond. Ook de kantine is volledig onder handen genomen, waarbij de wanden, vloeren en plafonds volledig vernieuwd zijn. De oplevering vond plaats voordat de school weer open ging in augustus 2015.

Kenmerken

Opdrachtgever:Albeda College
Projectlocatie:Spinozaweg 400
Plaats:Rotterdam
Omvang:Circa 5.300 m2
Aanneemsom:€ 900.000,- exclusief B.T.W.

Sfeerimpressie