Kantoor

Breijer - Omgevingen - Kantoor

WERKPLEKKEN VAN DE TOEKOMST

Kantoren veranderen

De beste werkplekken creëren die voldoen aan de eisen van de toekomst en van alle generaties, ook de nieuwste! Dat is waar we veel ervaring mee hebben en waar wij u graag bij ondersteunen en adviseren. Over tien jaar zien kantoren er anders uit dan nu. Hoe precies weten we niet, maar op een aantal ontwikkelingen kunnen we ons voorbereiden.

Nieuwe facilitaire diensten

Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat werk verandert. Ook betreden nieuwe generaties de arbeidsmarkt. Deze generaties stellen andere eisen aan hun werkplek, aan facilitaire dienstverlening, reizen, sfeer, gezondheid en ontspanning. Medewerkers gaan bovendien steeds meer zelf bepalen waar ze werken en hoe hun fysieke werkomgeving eruit ziet. 

Verandering in vastgoed

Ontwerpers ontwikkelen nieuw high tech meubilair, omdat het toenemende gebruik van mobiele apparaten daarom vraagt. Denk aan tafels die je van vorm kunt veranderen en die je smartphone kunnen opladen. Daarnaast gaan we nog meer tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Hierdoor worden goede communicatie en efficiënte digitale samenwerking nóg belangrijker dan ze nu al zijn. Al deze veranderingen stellen ook uw organisatie voor nieuwe vragen op het gebied van vastgoed, huisvesting, bedrijfsvoering, gastvrijheid en duurzaamheid. Onze ervaren consultants helpen u deze vragen te beantwoorden en adviseren u graag.

Nieuwbouw of renovatie

Breijer heeft in de afgelopen 70 jaar een unieke expertise opgebouwd in het opwaarderen, renoveren, verbouwen en nieuw bouwen van kantoorgebouwen. We hebben bijna alle specialismen op het gebied van bouw, installatietechniek en afbouw in eigen huis, waardoor wij in staat zijn om complete projecten op efficiënte wijze te realiseren. Onze mensen zijn het gewend om te werken in kantooromgevingen waar mensen aan het werk zijn en daar rekening mee te houden. We maken strakke planningen en komen die ook na. Wij zijn bovendien uiterst ervaren in het projectmatig, en contractmatig, onderhouden en beheren van panden, zowel op bouwkundig, elektrotechnisch als werktuigbouwkundig gebied.

DBMFO en PPS

Kantoorgebouwen worden intelligenter en dragen bij aan de ontmoeting tussen en gezondheid van werknemers. Daarnaast kiezen organisaties steeds vaker voor renovatie of transformatie, als duurzamer alternatief voor nieuwbouw. Voor de ontwikkeling, bouw en/of renovatie van nieuwe kantoren gaan organisaties graag in zee met partijen die ook de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de exploitatiefase en het technisch beheer en onderhoud van die kantoren, bijvoorbeeld in een DBMFO of PPS-constructie. Partijen die opdrachtgevers zoveel mogelijk zorg uit handen kunnen nemen. Wij kunnen dat voor u betekenen. Onze flexibele en goed opgeleide professionals creëren graag samen met u ‘the best place to work’.