Vooraankondiging Smart Building Estafette

12 juni 2019

Smart Building, Smart Facility Management, sensoring, big data en IoT. Begrippen die we vaak horen in de markt. De wereld beweegt, ontwikkelt en verandert. Als Facilicom zijn we daarom continu op zoek naar nieuwe oplossingen, diensten, maar ook producten om zo van meerwaarde te zijn voor onze opdrachtgevers. We geloven dat we alles in huis hebben om kennis en expertise op dit gebied met elkaar in verbinding te brengen.

Één van de manieren om onze kennis te verbinden is de Smart Building Estafette die over precies een week van start gaat. Samen met medewerkers uit alle hoeken van ons bedrijf werken we in 48 uur aan concrete business cases op het gebied van Smart Building oplossingen. In 7 teams, die ook ’s nachts door zullen werken, gaan we aan de slag om deze concrete business cases tot een succes te maken. We organiseren dit evenement omdat we geloven dat als we onze kennis combineren met slimme toepassingen van technologie, we een relevante bijdrage kunnen leveren aan het creëren van de meest inspirerende leef- en werkomgevingen.

Wil je op de hoogte blijven van ons evenement hou dan onze website en LinkedIn pagina goed in de gaten. We zullen op de Linkedin pagina van FS ook regelmatig updates over het evenement geven, zodat je niets mist over de voortgang.

Namens het Smart Building Estafette team:
Martijn de Groot, Roderik Muller, Leonie van der Waard, Arjon Aalbers en Tim Platteel