Longfonds

In geval van onvoldoende goede ventilatie kan ongezonde binnenlucht leiden tot een slecht binnenmilieu. Dit kan weer leiden tot serieuze gezondheidsproblemen, variërend van diverse comfort klachten als hoofdpijn of allergieën tot luchtweginfecties, als ook astma en hart- en vaatziekten.

Gezonde lucht

Gemiddeld halen wij 20.000 keer per dag adem. Daarmee krijgen we dagelijks zo’n 10.000 liter lucht binnen. Gezonde lucht is belangrijk voor je gezondheid, vooral voor je longen. De mensen met een longziekte merken als eerste dat de lucht ongezond is. Maar vervuilde lucht is voor iedereen ongezond, ook voor mensen met gezonde longen. Het Longfonds pakt vervuilde lucht aan en ziet kinderen bij voorkeur in een rookvrije omgeving opgroeien, zowel binnen als buiten.

Reparatie van kapotte longen

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Breijer Ventilatietechniek strijdt mee! Ademen is voor de meeste mensen gelukkig heel gewoon. Toch zijn er één miljoen mensen in Nederland met een longziekte (bron: Longfonds). Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen.

Het Longfonds maakt onderzoek mogelijk en investeert ook in wetenschappelijk onderzoek naar longziekten, bijvoorbeeld naar het repareren van kapotte longen.

Word ook bedrijfsvriend

Kijk op de website van het Longfonds en strijdt mee voor gezonde lucht en gezonde longen.