Groenonderhoud als nieuwe discipline

23 april 2015

Onder de naam Facilicom Integrated Services verricht Breijer onderhoudswerkzaamheden voor klanten zoals KPN en PostNL. Bijzonder daarbij is dat we niet alleen 'hardservices' uitvoeren, zoals onderhoud van installaties en gebouwen, maar ook 'softservices', zoals schoonmaak en beveiliging.

Onderdeel van het concept is dat deze activiteiten zoveel mogelijk binnen de eigen organisatie worden uitgevoerd.

Groenonderhoud
Sinds 1 januari is aan Facilicom Integrated Services een nieuwe discipline toegevoegd. Landelijk voeren we nu het onderhoud van tuinen en terreinen voor de locaties van KPN zelf uit. Het is voor het eerst dat Breijer actief is op gebied van tuin en terreinonderhoud. In het eerste jaar wordt vooral ervaring opgedaan bij bestaande opdrachtgevers. Daarna worden de activiteiten van het groenteam verder uitgebreid naar nieuwe opdrachtgevers.

Landelijke dekking
De onderhoudsteams van Facilicom Integrated Services zijn door het gehele land actief. Dit geldt ook voor het groenonderhoudsteam. Voor communicatie met kantoor en rapportages aan de klant worden tablets gebruikt. Door het gebruik van tablets zijn de onderhoudsrapportages conform klantwens gelijk gereed zonder nabewerking op kantoor en voorzien van foto's vooraf en na afloop van de werkzaamheden.


Meer weten over de discipline 'Groenonderhoud' en andere diensten van FIS?
Ga naar de webpagina van Facilicom Integrated Services.