"Gouden kam" voor eerste lokale preventiemedewerker

21 juni 2018

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Facilicom Solutions en is belangrijk voor alle medewerkers. Vanuit de hoofdlocatie van FS te Rotterdam gaat een veiligheidskundige van de KAM-afdeling dan ook iedere dag op pad om deze veiligheid te borgen. Naast werkplekinspecties op projectlocaties worden onder andere ook de verschillende vestigingen van FS regelmatig bezocht ter ondersteuning op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De FS-vestiging te Schijndel waar Breijer Contractonderhoud is gevestigd, heeft daar echter een schepje bovenop gedaan. Men heeft op de locatie een preventiemedewerker aangesteld. Op deze manier is een nog laagdrempeligere ingang gecreëerd om veiligheids- en gezondheidsmeldingen kwijt te kunnen vanuit het veld en vanuit de organisatie.

De preventiemedewerker is op 15 juni officieel aangesteld en als symbolische actie is voor het eerst in de geschiedenis van FS “de gouden kam” uitgereikt. Uiteindelijk is het streven om op alle vestigingen van FS zo’n lokale preventiemedewerker te benoemen.

Op de foto van links naar rechts: Peter den Brok (Projectleider BCO / Preventiemedewerker), Mikel Faber (Hoofd Projectbureau bij BCO) en Daan Beusker (Manager KAM bij FS)