Glasherstel Breijer na gasexplosie en brand

4 februari 2015

De flat aan de Moddermanstraat in Rotterdam raakte afgelopen zondag ernstig beschadigd door een explosie en brand. Breijer Glas is één van de glasbedrijven uit de regio die zich bezig houdt met het glasherstel in de wijk.

De ruim honderd bewoners van de flat aan de Moddermanstraat in Rotterdam die zondag ernstig beschadigd raakte door een explosie en brand, kunnen voorlopig niet terugkeren naar hun woning.
>> lees verder

Glasherstel Breijer Glas
Breijer Glas is op woensdag 4 februari begonnen aan het glasherstel van het appartementencomplex dat tegenover de flat ligt waar de explosie heeft plaatsgevonden. Bijna al deze woningen hebben glasschade door de kracht van de explosie. De kozijnopeningen zijn in eerste instantie afgedicht met een noodvoorziening.

Om de woningen in de wijk weer zo snel mogelijk van glas te voorzien wordt op verzoek van de opdrachtgever met nog twee andere glasherstelbedrijven samengewerkt. Breijer Glas helpt waar ze kunnen en het is fijn om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat bewoners weer gewoon naar buiten kunnen kijken. Dit is wat Breijer met eigen glaszetters kan bijdragen aan het herstel van de ravage die de explosie heeft aangericht.