Facilicom Group publiceert jaarverslag 2018

20 juni 2019

Facilicom Group heeft vorig jaar een lichte omzetstijging gerealiseerd naar 1.264 miljoen euro (+ 2%). De nettowinst kwam uit op 7,5 miljoen euro. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2018. Strategisch zette de onderneming extra in op het thema werkgeluk, dat duidelijk maakt dat facilitaire dienstverlening een toegevoegde waarde creëert voor de samenleving.

De ‘R’ is weer in de maand, buiten dalen de temperaturen en binnen gaat de korting omhoog. Het is weer tijd voor de Winterschilder! Hij geeft u een warme korting die oploopt tot 10% op binnen schilderwerk. De actieperiode loopt van 4 november 2019 tot en met 27 maart 2020.

Buiten schilderen is in de genoemde periode vaak lastig door de weersomstandigheden. De temperatuur is te laag en de luchtvochtigheid te hoog voor goede droging van de verf. Binnen schilderwerk is daarentegen goed mogelijk en nu dus ook financieel zeer aantrekkelijk.
 
Breijer Schilders is al jaren dé winterschilder bij uitstek voor gebouwbeheerders in de regio Rotterdam en omstreken en verder. Maak dus een vrijblijvende afspraak of bezoek de website voor meer informatie over schilderwerk en gevelonderhoud en profiteer ook van die korting van 10%.