Glaszetters

Breijer - Expertise - Glaszetters

Glaszetten en herstel glasschade: snel en vakkundig

Nieuw glas nodig? Of is het glas kapot? Breijer staat 24 uur per dag voor u klaar. We zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig herstellen van glasschade. Ook het vervangen aanbrengen van alle soorten glas in zowel renovatie als nieuwbouwprojecten behoren tot ons specialisme. Daarnaast leveren we als groothandel alle glassoorten op maat.

Goed opgeleide glaszetters

Wij investeren veel in het intern opleiden van nieuwe glaszetters. Het duurt zo'n vijf jaar voordat iemand zelfstandig kan meedraaien in de glashandel. Onze medewerkers kennen alle kneepjes van het vak. Het is hen immers bijgebracht door de vele ervaren glaszetters die bij ons werken. Ze weten ook alles van veilig werken met glas en het toepassen van alle veiligheidseisen in de praktijk. Zo werken wij uitsluitend met gecertificeerde materialen en gecertificeerde toeleveranciers.

Glashandel voor glasschade

Wij herstellen voor veel verzekeringsmaatschappijen de glasschade bij verzekerden. Door onze uitstekende 24-uurs dienst en de vele soorten glas die we in voorraad hebben, garanderen we vrijwel altijd snel herstel. Natuurlijk voeren we als professionele glashandel ook bijkomende werkzaamheden voor u uit, zoals het plaatsen van ventilatieroosters of het schilderen van kozijnen.

Onze diensten

• Herstellen van glas (24-uursservice)
• Leveren/plaatsen/vervangen van alle soorten glas
• Plaatsen van ventilatieroosters
• Onderhouden en vervangen van kitwerk
• Plaatsen van voorzetramen