Bouw & renovatieprojecten

Breijer - Expertise - Bouwprojecten

Zorgeloze verbouwing of renovatie

Breijer heeft een unieke expertise in het opwaarderen, renoveren of verbouwen van woningen, bedrijfsgebouwen, monumenten en ander vastgoed. Met een moderniseringsslag maken we utilitaire panden of wooncomplexen weer jarenlang aantrekkelijk voor de markt of de woningcorporatie. En we verhogen de exploitatiewaarde van monumentale gebouwen door deze duurzaam en comfortabel te maken. In de woningsector dragen we met onze renovatieprojecten bij aan betere stadswijken.

Met inzicht, slimme keuzes en gebruik van de juiste materialen draagt Breijer actief bij aan duurzaam en energiezuinig vastgoed dat aantrekkelijk is om in te wonen, te werken of te ontspannen.

Eén projectorganisatie

We hebben alle facetten van bouw en techniek in huis zodat we opdrachtgevers een totaalpakket kunnen bieden. Ook zijn we in staat al onze diensten te integreren waardoor er nog maar één projectorganisatie nodig is. Zo kan de bouw sneller en efficiënter verlopen. En door al bij de bouw rekening te houden met het onderhoud maken we het mogelijk de exploitatiekosten laag te houden. Wij helpen u van programma van eisen tot schets, ontwerp, bestek en uitvoering.

Eigen BIM-afdeling

Een uniek aspect aan samenwerken met Breijer is dat wij, als relatief kleine speler, een eigen BIM-afdeling hebben. Met dit 3D-samenwerkingsmodel integreren we alle informatie voor alle relevante disciplines.

Onze diensten

• Bouw
• Verbouwing
• Renovatie
• 3D modellering
• BIM
• Advies en begeleiding bij complete (ver)bouwtrajecten

Referenties

Door de jaren heen heeft Breijer Projecten een divers portfolio opgebouwd. Een aantal van de meest in het oog springende en uitdagende projecten zijn onder uitgelicht. Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Sint Jacobsstraat 200 Utrecht