Domotica

Betere kwaliteit van wonen en leven

Steeds vaker wil men een betere kwaliteit van leven en wonen, door de integratie van technologie en diensten. Daarvoor biedt Breijer domotica aan, ook wel woonhuis- en gebouwautomatisering genoemd. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Integratie technische systemen

Dankzij domotica kan Breijer de functionele wensen en eisen in een gebouw of woning op een efficiënte wijze invullen, waarbij u als gebruiker centraal staat. Alle denkbare technische systemen kunnen met elkaar worden geïntegreerd om zo tot een functionele, energiebesparende en gebruiksvriendelijke installatie te komen, die weer een positief effect heeft op de exploitatiekosten.

Domotica in de zorg

Door de jarenlange expertise van Breijer op het gebied van domotica in een zorgomgeving zijn we in staat om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Naast de extramurale (externe) toepassingen van domotica kunnen wij u ook helpen bij functionele toepassingen van domotica in een intramurale (interne) zorgomgeving en leveren wij een bijdrage aan een efficiënte bedrijfsvoering in een (woon)zorginstelling.

KNX-gecertificeerd

Breijer is gecertificeerd volgens de wereldwijde standaardnorm voor domotica-installaties (KNX). Om onze kennis op peil te houden en u te kunnen voorzien van de nieuwste beproefde technieken, hebben wij zitting in de technische commissie van de KNX-Professionals en zijn we partner van de Stichting Smart-Homes.

Meer informatie?

Wilt u als opdrachtgever meer informatie over domotica, van ontwerp tot programmeren of van installatie tot onderhoud? Vraag dan geheel vrijblijvend een informatief gesprek over domotica aan.