Breijer Ventilatietechniek bestaat 20 jaar

17 juli 2015

Dit jaar viert Breijer Ventilatietechniek de mijlpaal van haar officiële 20 jarig bestaan. In 1995 is Ventilatietechniek namelijk een zelfstandige werkmaatschappij geworden binnen Breijer.

De oorsprong van Breijer Ventilatietechniek ligt echter nog verder terug in de tijd. Eind jaren '80 werd namelijk binnen het toenmalige staalconstructie- en loodgietersbedrijf V.B.S. de "afdeling" Breijer Ventilatietechniek opgericht. In circa 25 jaar tijd is Breijer Ventilatietechniek dus uitgegroeid tot een professionele organisatie van zo'n 45 medewerkers.

Gespecialiseerde activiteiten
Als gespecialiseerd installatie- en onderhoudsbedrijf is Breijer Ventilatietechniek al die jaren actief bij  tientallen - veelal vaste en terugkerende - opdrachtgevers, zoals woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Voor deze opdrachtgevers worden niet alleen de grotere projecten van een paar honderd woningen uitgevoerd, maar ook de kleinere projecten van enkele woningen. Bij deze projecten worden nieuwe woningventilatiesystemen geïnstalleerd of bestaande systemen uitgebreid.

Naast het projectmatige werk zijn de laatste jaren ook vele onderhoudscontracten afgesloten. Binnen deze contracten wordt het periodieke onderhoud en het storingsonderhoud aan alle typen mechanische ventilatiesystemen uitgevoerd.

Ook integrale uitvoering
Naast onze gespecialiseerde activiteiten richt Ventilatietechniek zich ook steeds meer op een integrale uitvoering van onderhoudsprojecten en -contracten. Binnen Breijer Bouw en Installatie zijn immers alle disciplines vertegenwoordigd, waardoor er een unieke propositie is. Hierdoor is Breijer een interessante partner voor opdrachtgevers op de onderhouds- en renovatiemarkt.

Vakkundig en resultaatgericht onderhoud en verbetering van woninginstallaties in het algemeen en ventilatiesystemen in het bijzonder, komt steeds hoger op de agenda te staan. De vraag naar de specialistische dienstverlening, maar ook naar de integrale aanpak van Ventilatietechniek - vooral bij de grotere woningcorporaties en vastgoedbeheerders - neemt steeds verder toe. Oftewel Breijer Ventilatietechniek gaat met vol vertrouwen op naar de volgende 20 jaar!