Breijer lanceert retailconfigurator

8 april 2014

Op 1 april lanceerde Breijer Bouw en Installatie de onderhoudsconfigurator voor de retailer met winkels in de Benelux. Met deze configurator kan de retailer voor haar eigen winkel of winkels een onderhoudsplan samenstellen. Op basis van de ingevulde paramaters zal een transparant kostenoverzicht opgeleverd worden dat ook op een efficiënte wijze (minimalisering van overlast in de winkels) wordt uitgevoerd.

Hans Prop, directeur onderhoud van Breijer Contractonderhoud presenteerde het nieuwe systeem eind februari al aan een aantal vooraanstaande relaties. 'De Nederlandse markt wacht al jaren op een configurator die op een makkelijke en snelle wijze voorziet in een transparant onderhoudsplan voor winkels', vertelt Hans. 'Met name het bedieningsgemak van de configurator zal veel retailers bijzonder aanspreken. In 4 stappen krijg je via de webapplicatie inzicht in de kosten voor het onderhoud van het volledige winkelbestand.

Het idee is afkomstig van het naar wens configureren van een auto. Hierbij heb je niet alleen een goede voorstelling van wat je koopt, maar ook invloed op de kosten’. Breijer heeft met veel zorgvuldigheid alle parameters benoemd die een plaats krijgen in de retail configurator. 'Alleen op deze wijze kunnen wij gedetailleerd en transparant de onderhoudskosten afgeven. De opzet van deze onderhoudsconfigurator sluit aan op de trend van de “Clicks & Bricks” strategie zoals in de retail sector inmiddels gewoon is.’

Dit concept beoogt enerzijds kostenefficiëntie op preventief en correctief onderhoud door de integrale aanpak van Breijer en anderzijds het minimaliseren van overlast voor personeel en klanten. De configurator is direct via www.retailconfigurator.nl of via de website van Breijer te bezoeken.