Breijer behaalt hoogste VGO keurmerk Vastgoedadviseur

Afgelopen week behaalde het Rotterdamse Breijer Bouw en Installatie, onderdeel van Facilicom Services Group,  het hoogste VGO keurmerk Vastgoedadviseur. Het VGO-keur is een certificaat voor duurzaam vastgoedonderhoud. Twee van de vier disciplines hebben betrekking op de buitenschil van het vastgoed (gevel en dak) en twee voor de binnenzijde (interieur en installatie). Alle onderdelen worden door een onafhankelijke auditor van KIWA Nederland getoetst. Breijer is een van de weinige bouwbedrijven die voor alle vier de disciplines de hoogste score behaalt en zich Vastgoedadviseur mag noemen.

Voor ‘Organisatie’ werd een VGO-score van 90,7 behaald en voor ‘Kennis’ zelfs een score van 94,0. Beide met een maximum van 100 (en een minimum van 60). De gemiddelde klanttevredenheid kwam uit op een 4,3 (op een schaal van 1 tot 5), gemeten onder 10 klanten.

Samenwerken met een bedrijf met het VGO-keur betekent samenwerken met onderhoud- en renovatieadviseurs die gegarandeerd zorgen voor een goed eindresultaat. De adviseurs ontwikkelen een visie op onderhoud over de lange termijn, treden op als sparringpartner en 'ontzorgen' de klant. Deze vakprofessionals werken verschillende duurzame lange termijn scenario's uit, rekening houdend met mens en milieu. 'Breijer Bouw en Installatie was met Breijer Schilders al jaren VGO-gecertificeerd voor de discipline 'gevel'. Nu dragen wij dat keurmerk voor alle vier de disciplines met onze hele organisatie. Daar zijn wij bijzonder trots op,' vertelt Diana Lathouwers, bedrijfsleider bij Breijer Bouw en Installatie.

VGO-keur staat voor resultaatgericht samenwerken met financieel gezonde ondernemingen. Dat geeft zekerheid. VGO-keur kent strenge criteria maar daaraan ontleent het zijn meerwaarde. Het VGO-keurmerk is voor opdrachtgevers dan ook dé manier om bedrijven te selecteren voor vastgoedonderhoud en renovaties aan gebouwen en woningen.