Boels-bewakingscamera’s van Trigion

15 januari 2014

De firma Boels is al vele jaren klant bij Trigion. In opdracht van Boels heeft Trigion Beveiligingstechniek daarom een groot aantal cameramasten gemaakt, die verhuurd worden, inclusief meldkamer en alarmopvolging van Trigion. Op dit moment zijn er al 50 camera's actief.

Boels verhuurt de camera's voor bouwplaatsen en evenementen. De bewakingscamera’s zijn geleverd en geplaatst door Boels en maken automatisch contact met de meldkamer van Trigion. De mast heeft alleen spanning nodig. Verbindingen, opslag en beveiliging van de mast zijn kant en klaar. Bij spanningsuitval meldt de mast dit en blijft nog een tijd werken. Bij de meldkamer wordt de intelligentie op afstand ingesteld en geactiveerd. Deze bewakingscamera’s detecteren mensen, voertuigen en tellen zelf voorwerpen, terwijl niet belangrijke objecten worden genegerd.

De camera is tevens voorzien van een externe luidspreker, waardoor de indringer vanuit de meldkamer kan worden gewaarschuwd. Voor meer info en verhuur: http://www.boels.nl/bewakingscamera