Meest gewaardeerde woon-, werk en leefomgeving

8 januari 2016

Diverse bedrijfsonderdelen van Breijer hebben het afgelopen jaar vele woningen gerenoveerd. De bewoners van deze woningen konden door middel van een bewonersenquête hun bevindingen over het verloop van de werkzaamheden delen. Denk dan aan het tijdig maken van afspraken en het opvolgen daarvan, de kwaliteit, snelheid, deskundigheid en klantgerichtheid bij de uitvoering, maar ook de service na de uitvoering, zoals het netjes achterlaten van de werkplek.

De resultaten van de ingevulde enquêtes worden weer gebruikt om de dienstverlening nog meer te verbeteren. De resultaten van 2015 stemmen zeer tevreden, maar de uitdaging voor 2016 zal zijn de lat wederom een beetje hoger te leggen en de verwachtingen van de bewoners te overtreffen.

Breijer Schilders, Glas, Loodgieters, Ventilatietechniek en Contractonderhoud danken alle bewoners dan ook voor het invullen van de enquête! Breijer is op de goede weg om de meest gewaardeerde woon-, werk en leefomgevingen blijvend en voor iedereen mogelijk te maken.