Bedrijfsprofiel

Over Breijer Bouw en Installatie

Breijer Bouw en Installatie is oorspronkelijk ontstaan uit Breijer Schildersbedrijf, opgericht in 1945. Al jaren kunt u bij ons terecht voor groot- en kleinschalige projecten op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, installatie, onderhoud én beheer. We werken in diverse branches voor onder andere gezondheidsinstellingen, scholen, overheidsinstellingen, woningbouwcorporaties en retail. Maar ook als u projectontwikkelaar, belegger of onroerend goedbeheerder bent, hebben wij ruime ervaring in uw segment. 

Over Breijer Bouw en Installatie
Breijer is uw partner in integrale bouw- en installatieprojecten

Bouw

We hebben in Nederland een enorme behoefte aan specialisten in renovatie. Bestaande utilitaire panden zijn namelijk veelal van zo'n goede bouwkundige kwaliteit, dat ze met een moderniseringsslag nog jarenlang aantrekkelijk blijven. Overheden en woningbouwcorporaties investeren dan ook miljarden in het ingrijpend vernieuwen van stadswijken, waarin zij in Breijer een solide partner erkennen. In de afgelopen 70 jaar hebben wij immers een unieke expertise opgebouwd in het opwaarderen, renoveren of verbouwen van utiliteitspanden en woningen. En doordat we bijna alle specialismen in eigen huis hebben, beperken we de risico's voor u als opdrachtgever en heeft u nog maar één aanspreekpunt.

Installatie

Breijer Bouw en Installatie kan zich met recht totaalleverancier noemen. Van het verhangen van meterkasten tot het aanleggen van datanetwerken, klimaatbeheersing en verwarming tot koeltechniek; u kunt ervoor bij ons terecht. Ook inbraakalarmen en sprinklerinstallaties monteren wij voor u.  Hoewel deze disciplines multidisciplinair inzetbaar zijn, worden ze vaak afzonderlijk ingeschreven op bouwprojecten. Door het koppelen van al deze diensten heeft u nog maar één aanspreekpunt en zijn wij bovendien in staat om de werkzaamheden en de logistiek perfect op elkaar af te stemmen. Zo vermijden we dubbel werk, besparen we kosten, hoeven we niet op elkaar te wachten en kan het project vaak sneller worden voltooid. Een win-winsituatie dus.