Bedrijfscultuur

Handen uit de mouwen

De holding Facilicom Services Group hanteert binnen al zijn bedrijven korte communicatielijnen. De 'hands-on' mentaliteit kenmerkt alle divisies, net als de resultaatgerichte houding van het management. Bij Breijer uit zich dat in direct contact tussen u als opdrachtgever en onze uitvoerende medewerkers. 

Kenmerkend voor Breijer zijn de no-nonsense mentaliteit en de resultaatgerichte houding. Er is sprake van een informele cultuur, waarbij onze medewerkers de centrale rol in het bedrijf vervullen. Ons beeldmerk draagt dit alles ook duidelijk uit. Het bestaat uit een gebouw (de opdrachtgever) dat wordt omarmd door een mens (onze professionele medewerker). Ook in onze kernwaarden hieronder vindt u dit terug. Kernwaarden zijn een uitstekend middel voor het maken van keuzes. Zij vormen de basis van alle uitingen en activiteiten en geven richting aan de wijze waarop Breijer werkt en zich profileert. Zij vormen op deze wijze het bindmiddel tussen Breijer en Facilicom.

Resultaatgericht

Wij werken doelgericht samen met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie. De focus ligt hierbij op tevreden klanten en medewerkers. Juist deze benadering houdt ons scherp en ambitieus.

Duurzaam

Wij werken op basis van een langetermijnvisie, bieden onze klanten continuïteit, zijn toekomstgericht en denken bij alles aan mens, milieu en maatschappij.

Samenwerken

Wij zijn binnen Breijer van elkaar afhankelijk. Er is vertrouwen ín en respect vóór collega's en de werksfeer is open. Succesvol zijn is het gemeenschappelijk doel.

Vernieuwend

Wij streven binnen Breijer naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.